Over DVC

Ik ben DVC Vloeren begonnen met een visie. Met DVC Vloeren wil ik graag onderscheidend en innovatief zijn. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de hout- en vloerenbranche, ontstond bij mij het gevoel dat er méér te halen is uit het product hout. Want hout is beslist niet alleen maar een “grondstof”; hout is leven, hout is beleven.

DVC vloeren vandaag de dag is een autoriteit op het gebied van afwerking en kleuren van vloeren. Dit is mogelijk gemaakt door een uitgebreide studie van producten om hout mee te bewerken zoals lakken, olieeen, beitsen, logen en bleken. Het testen bij verschillende fabrikanten maakt dat ik weet wie welke producten heeft en op welke manier deze het beste te verwerken zijn. Diverse verouderingstechnieken handmatig en machinaal geven hieraan nog een andere twist. Deze experimenten en opgedane ervaring kan ik in al mijn werkgebieden goed gebruiken. Door mijn vele contacten kan ik blijven onderzoeken en bijleren.

DVC vloeren is werkzaam op twee gebieden.

  • Het leveren, leggen en renoveren van vloeren. Samen zoeken naar de juiste sfeer, look en kleur. Iets passend bij de individu, en niet bij de grijze massa, een vloer in een huis of in een bedrijfspand leggen of renoveren  blijft een leuk onderdeel van mijn werk.
  • Het adviseren en begeleiden van bedrijven die industrieel afwerken. Of dit van plan zijn om te gaan doen. Wat hierbij steeds als uitgangspunt geld is het unieke dat het hout met zich meebrengt gecombineerd met de juiste bewerkingen. Dit geheel moet leiden tot een product wat in het oog springt en daardoor commercieel aantrekkelijk is. Ik ga met de klant op zoek naar de juiste producten die passen bij de wensen en technische mogelijkheden van hun bedrijf. Daarnaast leid ik medewerkers op om de producten te maken zoals ze door DVC in samenspraak met de klant zijn bedacht.

 

Marcel Notenbomer